Våga sätt färg på hemmet

Written by admin on July 14, 2016 Categories: Inredning

Det har länge varit mode att måla hela hemmet vitt. Ju mer som är vitt desto bättre anser många. Efter den vita trenden började den ljusgråa trenden att smyga sig på, men faktum är att det finns många fler färger än vitt och grått och man mår ofta bra av att få in lite färg i sitt hem. Du kan hålla en relativt neutral bas i ditt hem och därefter sätta in ett par färgklickar i det. Gult är en färg som borde få leta sig in i fler hem. Det sägs nämligen att detta är en färg som gör människor glada samtidigt som det stärker konce153737985ntrationen. Därför är en gul färg lämplig att ha till exempel på kontor eller på andra områden där man behöver vara mer skarp. Dessutom är det riktigt snyggt.

Rött är även det en mycket kraftfull färg som många symboliserar med kärlek och passion. Detta är en färg som lyser upp ett rum och som får människor att må bra. Därför bör man använda sig av rött i flera rum. Kombinera gärna det röda med en vacker blå nyans som istället symboliserar lugn. Då kommer du att få en behaglig ton i det rum som du inreder. Blå färg är även rekommenderat i sovrummet då det är rogivande.

Alla vågar inte färgsätta hemmet fullt ut och därför bör du börja med detaljer. Du kan färgsätta ett par fåtal detaljer för att känna av effekten av det för att sedan om du gillar det, spinna vidare på det. Om du endast tänker använda dig av enstaka detaljer för att sätta färg på hemmet ska du använda dig av riktigt starka och färgglada färger, då kommer du att få bäst resultat. Glöm inte heller bort att du ska trivas i ditt hem. Sätt gärna färg men ditt eget hem blir vackert av att du trivs.

No Comments on Våga sätt färg på hemmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *