Populära svenska inredningsbloggar

Written by admin on July 13, 2016 Categories: Inredning

Älskar du också inredningsbloggar samt hämtar mycket av din inspiration från dem? En bra inredningsblogg visar vad du kan göra med små medel och visar hur du ska tänka för att få till en viss känsla i ett rum. Du kan åtminstone inspireras till vad du själv önskar samt absolut inte vill ha när det kommer till inredningsbloggar. Givetvis kommer ditt val av inredningsbloggar du läser påverkas av den stil som du har. Här kommer några tips på s10-Best-Interior-Design-Projects-by-Greg-Natale-2venska populära inredningsbloggar och fler kan du hitta på www.bomaster.se om du inte hittar precis det du vill inspireras av.

  • Trendenser, har varit igång i hela 10 år och Frida Ramstedt som driver denna blogg anses vara drottningen av inredningsbloggar. Här inspireras du att använda naturliga toner med inslag av svart. Här kan du även hitta tips på vad som håller över tid.
  • House of Philia är en livsstilsblogg men här tas ämnet inredning upp mycket och här sker det drastiska förändringar ofta. Det har skett fler än en gång att hela möbelarrangemanget byts ut och därför är det spännande att följa denna blogg.
  • Hemtrender är en blogg som drivs av Jenny Martinsson som gillar design och gärna följer med i trender. Förutom hennes egen hem får man ofta se önskelistor samt hem som är inredda av kändisar.
  • Johanna Bradford bloggar under sitt eget namn och här får man följa med på många renoveringar bland göteborgsvåningar då hon arbetar som stylist. Detta är en mycket inspirerande blandning av inredningar.
  • Seventeendoors har fått sitt namn då Ulrika Randel bor i en Stockholmsvåning som har just 17 dörrar. Lägenheten har en enkel, klassisk och ombonad stil. Ulrika har även koll på de utländska inredningstrenderna vilka hon gärna delar med sig av.
  • Mokkasin drivs av Sofia Vusir Jansson som bor i ett väldigt gammalt hus med sin familj. Hon driver även en inredningsbutik. Hennes eget hus har en bohemisk känsla med en blandning av modernt och gamla möbler.
No Comments on Populära svenska inredningsbloggar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *