Inredningsmissar i ett litet rum

Written by admin on July 19, 2016 Categories: Inredning

När man har begränsat med utrymme gäller det att man tänker till lite extra när man inreder för att man ska få det att bli så bra som möjligt. Det är inte så enkelt som man kan tro alla gånger och de flesta vill få de små utrymmena att kännas större än de är, samt maximera ytan.

Här listas 7 inredningsmissar som du inte får göra när du inreder ett litet rum.Camas abatibles Cabrio(1)_t1_02

  • Du utnyttjar bredden och glömmer bort höjden. Här gäller det att utnyttja höjden maximalt och en garderob som når ända upp till taket tar inte mer plats än en garderob som endast når halvvägs. Istället får du garanterat ett optimerat utrymme.
  • Du viker in dina kläder istället för att du hänger dem på galgar. Tunna galgar tar mindre plats än vikta kläder, dessutom får du utrymme att hänga dem i olika nivåer.
  • Du glömmer bort att nyttja multifunktion. Se till att de möbler som du ställer in kan användas i flera olika syften. T.ex nyttja ytan under sängen som förvaring med hjälp av vackra lådor.
  • Du glömmer bort att utnyttja höjden när det kommer till större möbler. Varför inte bygga upp din säng för att få mer plats under den? Detta går givetvis endast när takhöjden tillåter men ta en titt på detta alternativ så kommer du att få mer plats.
  • När det handlar om förvaring glömmer man bort ofta att man ska sortera den förvaring som man har. Ha gärna lådor i dina lådor så blir allt enklare att hitta.
  • Du glömmer bort att rensa. Detta är extra viktigt på små ytor som snabbt känns stökiga. Se till att du slänger ut det du inte behöver längre, eller ordna en loppmarknad.
  • Du glömmer bort att utnyttja förvaringsutrymmet i ditt hem till max. Förvaring är viktigt när det kommer till ett välvårdat hem.
No Comments on Inredningsmissar i ett litet rum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *