Hur ska man inreda då?

Written by admin on July 17, 2016 Categories: Inredning

En av alla fördelar med att ha kommit in i inredningsåret 2016 är att det har blivit mer fritt i vilka färger man ska använda och hur man ska kombinera dem. Detta är heHARTO-Paris-furniture-2016-1lt enkelt ett år då du kan bjuda in dina egna färger i hemmet och skippa alla trista sterila varianter. Se till att du placerar de möbler du tar in i ditt hem rätt. Felplacerade möbler får ditt hem att kännas trängre. Dessutom bör du ha i åtanke att less is more när du köper mindre prylar som ska komplettera din inredning. Man behöver inte ha småsaker överallt utan det är oftast enklare att städa och att hålla efter när man låter bli att köpa på sig små dekoreringsprylar.

Undvik att matcha för mycket då det snabbt kan leda till en stor oreda. Bryt därför av genom att mixa olika färger och mönster, färgmatcha med väggarna eller se till att hitta en röd tråd mellan de saker som du ställer in i ditt hem. Mörka väggar får ditt hem att se mindre ut än vad de är då ljusa färger absorberar mer ljus. Därför kan det vara lämpligt att begränsa sig till en fondvägg när du vill ha mörka färger.

Tänkt på placeringen av möblerna. Du behöver inte ha soffan längs väggen och det är mysigt att till exempel låta en soffgrupp stå mitt i rummet. Se till att aldrig ställa en soffa direkt mot väggen utan om du vill ha den där krävs det ett litet mellanrum. Då kommer väggen se ut att vara längre bort. Med för många inredningsprylar känns ditt hem lätt rörigt oavsett hur fina de är. Därför kan du välja en begränsad yta som till exempel en hylla där du ställer alla småsaker. Undvik dessutom mellanlånga gardiner som får ditt tak att kännas lågt.

No Comments on Hur ska man inreda då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *