Heta inredningstrender 2016

Written by admin on July 15, 2016 Categories: Inredning

Modet förändras inom inredning hela tiden och det gäller att man kan hänga med i trenderna. Viktigast är förstås att man har ett hem som man trivs med, men de flesta mår bra av att förnya platsen där man bor. Det är ingenting negativt med det och det kan även göra så att man orkar med att göra de dagl
iga sysslorna i hemmet som att till exempel städa. Det blir helt enkelt så att det är roligare att hålla rent på en plats där man trivs.

De trender som är heta un10383104_10152570635119503_1061431485191669635_nder 2016 kommer listas här:

  • Först och främst har man valt att fokusera på bättre kvalitet, långsiktighet och miljötänk när det kommer till de olika inredningsprodukterna. Detta är en fantastisk fördel då det även innebär att de möbler som du inhandlar under 2016 sannolikt kommer att hålla ett längre tag om du väljer dem i en neutral färg. Hållbarhet är helt enkelt en av trenderna. Det ska vara robust och stabilt.
  • Tavelväggen kommer att fortsätta vara en populär hit och kommer inte ännu att dala på popularitetslistan. Tvärtom kommer den sannolikt att bli ännu större och även ännu mer varierande. Tavelväggarna kommer sannolikt att finnas i varje hem under 2016.
  • Naturfärgerna började komma in i slutet av året och nu är dessa mer populära än någonsin igen på alla typer av möbler. Även på kuddar, fodral och gardiner hittar du alla möjliga naturfärger. Även här handlar det mer om hållbarhet och fokus ligger på att det ska vara så naturligt som möjligt.
  • Retromöbler och DIY projekt kommer att bli ännu större under 2016 och även detta är ett steg mot större hållbarhet. Nu vågar man mer visa den personliga stilen i hemmet och alla hem behöver inte heller längre vara helt kritvita utan färgfläckar. Bestäm dig för hur du ska förnya ditt hem.
No Comments on Heta inredningstrender 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *