Bygg ditt eget drömhem med begagnade inredningsprylar

Written by admin on December 13, 2016 Categories: Inredning

Har du flyttat till en ny bostad, eller står du i begrepp att ändra på den befintliga inredningen hemma? Då kanske du har oroat dig en del över hur du ska finansiera det hela. Inredning är ju ofta ganska dyrt och kostnaderna kan lätt dra iväg, men om du väljer att inreda med begagnade inredningsprylar finns det mycket pengar att spara. Idag finns en stor marknad av begagnade saker både online och i fysiska butiker. Begagnat behöver inte heller betyda slitet och fult eftersom många väljer att sälja ganska nya saker bara för att de inte passar hemma hos dem.

shutterstock_85774888Blanda gammalt och nytt

Ett alternativ är att blanda gamla och nya prylar. Det blir ofta mycket snyggt och ger din inredning liv och personlighet. Det går också att hitta många designklassiker begagnat. De är ofta en riktig investering då de kan gå upp rejält i pris med tiden. Om du blandar upp med begagnade och billigare möbler har du råd att lägga lite extra pengar på de där möblerna du alltid har velat ha. Att investera i några få kvalitetsmöbler är en god idé. Om du inte riktigt har råd med dessa kan du låna pengar för att finansiera inredningen.

Tänk på detta när du köper begagnat

Om du har bestämt dig för att ge andrahandsmarknaden en chans bör du tänka på några saker. Om du ska köpa möbler i textil är det viktigt att se efter att de inte luktar illa, till exempel av cigarettrök. Dålig lukt är ofta mycket svårt att få bort och risken är att du inte kan använda din möbel. Det är också viktigt att se efter så att möblerna är hela. Visst kan det vara värt att köpa ett renoveringsobjekt, men se då till att du verkligen kommer ha tid att fixa möbeln så att den inte bara blir stående.

 

No Comments on Bygg ditt eget drömhem med begagnade inredningsprylar