5 saker du bör undvika när det kommer till inredning

Written by admin on July 18, 2016 Categories: Inredning

Även om det är lätt att man lockas av alla vackra bilder på internet så gäller det att man tänker praktiskt också när man inreder sitt hem, speciellt om man inte har en plånbok utan botten. Hur lockande det än kan kännas att handla på sig allt det senaste kommer det att finnas anledningar till att du inte bör göra det och du kommer att få ett mer fridfullt och avslappnat CI_Thibaut-Kendall-Sofa-Pearl-Cotton-Damask-Wallpaper_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.966.725hem i längden om du klarar av att låta bli.

  • Den kritvita soffan. Denna soffan bör undvikas av de allra flera människor. Även om du inte har småbarn hemma så är soffan den plats som man ofta samlas i med allt det som hör till, blåbärspajer, rödvin och mycket annat. Den blir smutsig väldigt fort även om du inte har småbarn hemma och den kommer att vilja få dig att slita ditt hår. Om du nödvändigtvis måste ha en vit soffa bör du se till att den är tvättbar, annars är det ute med husfriden. En lösning är att köpa överdrag till soffan.
  • Obekväma men snygga köksstolar. Köksstolar som inte är bekväma att sitta på bjuder inte in dina gäster till timmar av skratt och prat efter middagen. Om du måste köpa ett par köksstolar som är snygga men inte bekväma eller sköna att sitta på bör du komplettera dessa med ett par kuddar.
  • Mönstrade tapeter är minst sagt på tapeten och de är mycket snygga, men om du väljer ett litet mönster blir tapeterna väldigt snabbt skrikig och det kan gå fort att du lessnar på den. Använd därför tapeten endast på en liten yta.
  • Marmor i köket. Marmor är mycket hett och dessutom otroligt snyggt. Det är en stilig inredningsdetalj. Ha dock i åtanke att marmor är ett naturmaterial vilket gör att det fläckas väldigt snabbt och förstörs.
  • Dyra designerprylar. Inredning går ur tiden och därför ska du välja vad du lägger pengarna på. Mycket kommer du att ha lessnat på redan nästa säsong.
No Comments on 5 saker du bör undvika när det kommer till inredning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *