2016:s färg: Rosa

Written by admin on July 20, 2016 Categories: Inredning

När det kommer till inredningssammanhang förändras det fort och färgerna byts snabbt ut. Under 2016 spår man att naturmaterial kommer att vara mer populärt än tidigare och att just färgen rosa kommer att sticka ut lite extra mycket. Ljusrosa är årets färg och det spelar inte så stor roll vilken nyans av rosa som du väljer. Det är just rosa som alla svenska hem ska inredas meped i år för att hänga med i trenderna.

Den rosa färgen kommer att leta sig in på allt från kuddar till porslin och soffor och du kommer även att se den på många väggar. När man målar hemmet i rosa ska man tänka på att välja en väldigt ljus rosa som kan skapa en färgillusion. På så sätt blir det inte allt för skrikigt. Det kan även räcka med att man tar in rosa färgklickar i ett hem och man behöver inte alls gå allt för långt för att få in den populära färgen.

Förutom ljusrosa kommer även naturfärger att slå igenom mer än någonsin och allt fler naturliga färger kommer även de att dyka upp. Detta gäller även på kläder. Nu vill man vara nära naturen och två färger som går alldeles utmärkt ihop är till exempel gult och grönt då dessa påminner om naturen och därmed får alla att bli glada och harmoniska. Ju mer neutrala färger som man använder sig av i ett hem desto mer kan man blanda färgerna utan att det blir skrikigt.

Oavsett vilka färger som man använder sig av och hur man väljer att inreda handlar det alltid om att hitta en balans som fungerar för just det hemmet. För en lyckad inredning bör man ta vara på alla de fördelar som hemmet har för att uppnå en harmoni. bestämma dig och hitta just din stil för harmoni i hemmet.

No Comments on 2016:s färg: Rosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *